Hart van Dirksland: reactie Raad van State

Op 20 september j.l. zijn de beroepschriften “Hart van Dirksland” behandeld in een zitting bij de Raad van State in Den Haag.

Van de Raad is inmiddels bericht ontvangen, dat in dit geval geen uitspraak kan worden gedaan binnen zes weken na de zitting. In verband hiermee is de termijn met nog eens zes weken verlengd. De beslissing zal te zijner tijd -uiterlijk half december- openbaar worden gemaakt op een “openbaarmakingszitting”. Deze zittingen worden elke woensdag gehouden; de maandag ervoor wordt een overzicht van beslissingen gepubliceerd op de website van de Raad: www.raadvanstate.nl.

Dit bericht is geplaatst in Actueel op Goeree Overflakkee. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Hart van Dirksland: reactie Raad van State

  1. Pieter van Dongen JMzn schreef:

    Helaas het is geen gezicht. Het Achterdorp,van ouds Paardenmarktstraat is totaal naar de knoppen. Nu ik 84 jaar ben kan ik me er niet meer zo druk om maken, en wat je ook doet ze gaan gewoon door.
    Ik hoop er in decemeber nog eens te gaan kijken, maar ben blij dat ik wat impressies gezien heb, dan overleef ik het wel, als ik het zie. De dorpsstraat is kapot. Pieter van Dongen, JMzn. geb.op No 118 in 1928, dus 2 huizen verder dan het witte gedrocht.

Reacties zijn gesloten.